Politică de confidențialitate

Înțelegem importanța confidențialității informațiilor personale și ne angajăm să protejăm confidențialitatea utilizatorilor site-ului nostru www.varicone.ro. Această politică explică ce informații colectăm și cum le folosim.

Informații colectate automat Colectăm automat anumite informații despre utilizatorii site-ului nostru, precum: adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, paginile vizitate și durata vizitei. Folosim aceste informații pentru a ne îmbunătății site-ul și a oferi o experiență mai bună utilizatorilor.

Cookie-uri Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, le folosim pentru a înțelege preferințele utilizatorului și pentru a ne îmbunătăți site-ul.

Informații oferite de utilizatori Colectăm informațiile pe care utilizatorii ni le oferă voluntar, cum ar fi: nume, adresă email, opinii despre produsul Varicone. Folosim aceste informații pentru a răspunde la întrebări, pentru a procesa comenzi sau pentru a trimite informații despre noi și serviciile noastre.

Confidențialitatea informațiilor personale Nu dezvăluim sau transferăm informațiile colectate către terțe părți fără consimțământul utilizatorului. Folosim măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat, distrugerii sau modificării.

Modificări ale politicii de confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica politica de confidențialitate pentru a ne conforma cu reglementările legale sau pentru a ne îmbunătăți practicile de confidențialitate. Vă vom anunța despre aceste modificări prin publicarea pe site a politicii actualizate.

Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected].