Termeni & Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul www.varicone.ro. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos.

Descrierea serviciilor www.varicone.ro este un site care oferă informații, review-uri și opinii despre produsul cosmetic Varicone. Nu suntem producătorii sau distribuitorii oficiali ai produsului Varicone.

Conținutul site-ului Conținutul text, grafică, logo-uri, mărci înregistrate, imagini, fișiere audio și video prezentate pe site sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri. Este interzisă copierea, modificarea sau publicarea conținutului fără acordul scris al deținătorilor de drepturi.

Opiniile utilizatorilor Apreciem orice opinii, comentarii sau review-uri ale utilizatorilor cu privire la produsul Varicone. Ne rezervăm dreptul de a șterge orice conținut care promovează ura, instigă la violență sau încalcă legea. De asemenea, putem edita sau șterge opinii care conțin limbaj licențios sau atacuri personale la adresa altor utilizatori.

Linkuri către alte site-uri Site-ul poate conține linkuri către alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate sau conținutul site-urilor terțe.

Newsletter Vă puteți abona voluntar la newsletter-ul nostru introducând adresa de email validă în formularul dedicat. Vă puteți dezabona oricând făcând click pe link-ul din subsolul fiecărui newsletter primit. Emailurile vor conține doar informații despre site-ul nostru și nu vor fi partajate cu terți.

Renunțarea la garanții Informațiile de pe site sunt furnizate ca atare, fără niciun fel de garanții. Deși depunem eforturi rezonabile pentru a ne asigura că informațiile sunt corecte, nu garantăm că sunt complete, exacte, actualizate și nu conțin erori.

Limitarea răspunderii Nu vom fi răspunzători pentru daune directe, indirecte, incidentale sau de altă natură rezultate în urma utilizării site-ului sau a incapacității de utilizare a acestuia.

Legea aplicabilă Prezentul acord și relația dintre noi se supun legislației din România. Orice litigii vor fi soluționate de instanțele competente.

Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de termenii și condițiile site-ului, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected].

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând acești termeni și condiții. Vă rugăm să verificați periodic actualizările.